DELFI atsiųstame laiške žiūrovas Jonas rašė, kad arenos darbuotojai pradėjo tvarkytis iš karto, vos E. Ramazzotti nulipo nuo scenos ir užsidegė šviesos. Tuo metu daugiatūkstantinė minia dar nebuvo spėjusi išsiskirstyti. Koncertų metu arenoje telpa daugiau kaip 12 tūkstančių žiūrovų.

Vaizdo įraše matyti, kaip net keli arenos darbuotojai stumia tvorelę link minios ir taip gerokai paspartina jų pasitraukimą iš arenos. Anot vaizdo įrašo autoriaus, toks darbuotojų elgesys veikiau kėlė šypseną nei pyktį.

Koncerto organizatorius Justas Vaitkevičius DELFI paaiškino, kad E. Ramazzotti turo tvarkaraštis labai įtemptas. Dar šiąnakt visa įranga buvo išgabenta į Taliną, kur atlikėjas jau šįvakar surengs dar vieną savo pasirodymą. „Visa koncertinė įranga keliauja kartu su juo, o tos įrangos yra labai daug. Pavyzdžiui, jei kiti atlikėjai prašo pastatyti sceną iš vietinių konstrukcijų, tai Erosas pats gabenosi visas savo scenai reikalingas konstrukcijas. Jau rytoj jis koncertuos Taline, tad reikėjo visą įrangą išrinkti, pervežti ir greitai vėl surinkti Taline“, – kalbėjo J. Vaitkevičius.

Anot koncerto organizatoriaus, toks greitas susitvarkymas po koncerto yra normali praktika, kai koncertinis turas toks įtemptas. Be to, J. Vaitkevičius paaiškino, kad daugelį dalykų reguliuoja ne lietuviai: „Visą šį dalyką organizuoja tarptautinio turo vadybininkai. Jie vadovauja, kada ir ką padaryti, ką pastumti ir ką perskaityti. Tai turo vadybininkai, kurie keliauja kartu su atlikėju viso turo metu“.

Koncertas Vilniuje – vienas iš turo „Perfetto World Tour“ turo. Pirmasis turo koncertas įvyko dar praėjusių metų rugsėjį Italijoje, Rimini mieste. Atlikėjas jau aplankė Vokietiją, Sovėniją, Čekiją, Sovakiją ir daugelį kitų šalių. Daugiau nei metus truksiančio turo metu italas vyks ir už Atlanto.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)