Nostalgija ir sentimentai tik silpniems žmonėms? Visu greičiu žengiame į modernų pasaulį, pamiršdami viską, kas liko praeityje? Ar teigiamai atsakydami į šiuos klausimus nesijaučiate apgaudinėdami save? Pripažinkite, jog mėgaujatės sentimentalumu bei dažnai nostalgiškai žvelgiate į praeitį, ir jau metus laiko laukiate tų savaitgalių, kada galėsite susitikti su senais gerais bičiuliais ir išgirsti visų laikų geriausią klubinę muziką, kurios sukeltą nostalgiją išgyvenate su didžiuliu malonumu.

Kviečiame pamiršti kasdienybę ir susitikti šokių aikštelėje su mylimiausia muzika ir šauniausiais didžėjais. Gimtadieninius sveikinimus šventinių renginių dalyviams dalins “RyRalio” komandos narys Lauris Lee, “Mosquito” siela Rikko El Gato, bei “Dusty Groove” rezidentas Jovani.

“Gali būti, jog “Dusty Groove” man didžiausias gyvenimo atradimas! Linksmiausi ir laukiamiausi vakarėliai tikrai buvo ir yra “Dusty Groove” renginiai. Tad gimtadienio proga ruošiu įpatingą muzikinę dovaną renginio lankytojamas”, - neslėpdamas simpatijos “Dusty Groove” renginiams pasakojo ZIP FM laidos “Jovani @ Club” vedėjas bei renginių rezidentas Jovani.

Per pastaruosius metus “Dusty Groove” renginiuose pasirodymus surengė daugybė gerai žinomų atlikėjų. Kastis Torrau, Lauris Lee, Rimas Šapauskas, Nidas Kiuberis aka Dusia, Kunigas, Midi, Vanga ir daugelis kitų didžėjų dalinosi nepelnytai pamirštais šokių aikštelės prisiminimais.

Pasak organizatorių pranešimo, “Dusty Groove” renginiai yra draugiški, šilti ir nuoširdūs, todėl tai bus tik paprastas gimtadienis su draugais... Tortas, muzika, šokiai ir nieko per daug rimto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją