Pirmasis renginys „RAVENESS Presents: House In The Box“, dedikuotas deep ir progresive house muzikos gerbėjams, vyks sausio 17 dieną Vilniaus klube „Soulbox“, o prie pulto stos ypatingas svečias iš Liuksemburgo – DJ CLEVELAND.

Po slapyvardžiu besislepiantis muzikos prodiuseris Andrea Malcini – legendinio Belgijos naktinio klubo „Fuse“ rezidentas, kuris per trumpą laiką pelnė gerbėjų simpatijas ir dabar savo kūryba džiugina Vokietijos bei Prancūzijos publiką. Gerbėjai sako, jog DJ CLEVELAND muzika netelpa į rėmus, o šio profesionalo kuriama renginio atmosfera visuomet nenuspėjama ir unikali.

Kokybiškiausios elektroninės muzikos renginių ciklo RAVENESS pirmajame renginyje „House In The Box“ pasirodys ir lietuvis Kym Wild − gerai žinomas didžėjus iš trijulės „Metal On Metal“. „ŠOK ROK“ vakarėlių autorius pažadėjo užtikrinti šokius iki pat ankstyvo ryto.

Kiekvienas RAVENESS ciklo renginys žada nustebinti susirinkusią publiką garsiais elektroninės muzikos pasaulio vardais, kurie supažindins su tikrąja elektroninės muzikos istorija ir kultūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)