Paaiškėjo, jog garsųjį atlikėją pražudė insultas. Prieš tai jis buvo patyręs jau du insultus, tačiau trečiasis tapo lemtingu, rašo „Moscow 24“.

Liaudies numylėtinis mirė apie 14 valandą vietos laiku savo bute Maskvoje, o apie tragediją žiniasklaidai pranešė jo meno vadovas Sergejus Gorokhas, apie tai net nepranešęs menininko artimiesiems.

Dainininko brolis Marksas Tolkačius tvirtina, kad niekas jam nesakė apie Moisejevo mirtį. Pokalbyje su kp.ru jis apkaltino Gorokhą dėl dainininko mirties.

Pasak jo, meno vadovas leido insultą išgyvenusiam menininkui gyventi nesveiką gyvenimo būdą, vartoti alkoholį ir rūkyti cigaretes. Jis taip pat teigia, kad nuo šeimos yra slepiama B. Moisejevo palaikų buvimo vieta.

„Mes su žmona Liuda ne kartą buvome Maskvoje, tačiau pastaruosius pusantrų metų apie brolį neturėjome jokios informacijos, net nežinojome, kur jis yra: ar Maskvoje, ar Lietuvoje. Jei būtume galėję, būtume atvažiavę ir Boriai padėję“, – sakė jis.

Beje, konfliktas tarp Moisejevo brolio Markso ir dainininko meno vadovo Sergejaus Gorokho tęsiasi jau seniai. Atlikėjo giminaitis anksčiau tikino, kad meno vadovas slepia Moisejevą, o visas jo nekilnojamasis turtas, kaip paaiškėjo, perleistas Kristinai Orbakaitei ir pačiam meno vadovui, kuris įsipareigojo slaugyti sergantį menininką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)