„Opus 3” gali didžiuotis plačiausiu muzikos spektru Lietuvoje: nuo
ethnic electronic
iki
alternative rock
, nuo
world music
iki
drum‘n‘bass
.

Nuo „Babyshambles“ iki Sigur Ros, nuo „Royksopp“ iki „Antony & The Johnsons“, nuo Alinos Orlovos iki „Happyendless“.

Tarp komercinių radijo stočių intelektualesnės muzikos formatu išsiskiriančioje „Opus 3” savo vietą turi ir kitur mažai „grojami“ Lietuvos atlikėjai, žinomi platesniuose kūrybiško jaunimo vandenyse, tačiau dėl savo neatitikimo „standartams“, nepatenkantys į komercinių radijo stočių repertuarą.

Ne vienam jaunajam ir į eksperimentus linkusiam muzikos kūrėjui ši radijo stotis tampa pirmąją platforma į viešąją erdvę. O daugelis garsių atlikėjų, tokių kaip Samas („Bix“), „Monkey Brothers“ ar Driezhas, „Opus 3” vadina geriausiu savo draugu.

Būtent dėkodama draugams radijo stotis „Opus 3” kviečia į antrąjį savo gimtadienį, tarp kurio svečių – grupė BIX (kurią „savo laiku“ apšildė Nirvana!), tobulą muziką kuriantis Leonas Somovas su Jazzu, „Fatboy Slim“ kolegos „Metal On Metal“, nakties karaliai Pupa ir Benua bei elektriniais žaibais besisvaidantys „Twnkl“. Iš viso gimtadienio vakare trijose scenose skambės daugiau nei 20-ies atlikėjų ir DJ‘ų muzika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją