„Daina yra labai vasariška, o joje užfiksuotas puikaus pasimatymo jausmas. Toks lengvas ir universalus svaigulys, kuris liejasi ir per dainos žodžius, toną ir ritmą“, – pranešime spaudai sako atlikėja Aistè.

Dainininkė ir dainų autorė yra įsitikinusi, kad daug kas yra patyrę šį jausmą ir tikisi, kad klausydamiesi „Negaliu“ jį smagiai prisimins. Naujieną papildo ir vaizdo įrašas, kuriame visas dėmesys – į charizmatiškąją, didžiulį laisvės ir pasitikėjimo savimi jausmą bei meilę muzikai spinduliuojančią Aistę.

Aistè – „Negaliu“

Vasaros išvakarėse Aistè „Vasaros Terasoje“ pristatė savo debiutinį albumą „The Theory of Everything“. Netrukus ji surengė koncertą Valdovų Rūmuose, pasirodė Lietuvos nacionalinėje televizijoje, taip pat – populiariame naktiniame klube „Anna Mesha“, o netrukus lips ir ant festivalio „Galapagai“ scenos Zaraso ežero saloje.

„Jaučiu, kad ir mano gimtojoje Lietuvoje ateina meilės ir laimės revoliucijos metas“, – šypsosi lyg iš 70-ųjų nužengusi galingo balso atlikėja. Beje, netrukus ji žada dovanoti ir daugiau savo kūrybos. Tiesa, kol kas Aistè neišduoda, kuria kalba skambės jos naujos dainos.

„Jaučiu didžiulį malonumą dainuodama tiek anglų, tiek lietuvių kalbomis. O didžiausias dėmesys yra sutelkiamas į tai, ką daina noriu pasakyti nepriklausomai nuo kalbos“, – pasakoja Rytų Londone gyvenanti ir kurianti Aistè.

Aistès talentai skleidžiasi ne tik muzikoje

Debiutinį Aistès albumą išleido britų leidybinė kompanija „Saphira“. O užsienio žiniasklaida iškart ėmė liaupsinti balsingąją lietuvę.

Singlas „You‘ve Got The Feeling“, pasak mados ir muzikos žurnalo „Notion“, „užburia savo transcendentiniais dainų tekstais ir įžeminančia energija...“. „Nenustebčiau, jei Aistės dėka visa nauja karta iš naujo pamėgs klasikinę soul muziką“ – rašo žurnalas „Atwood“. „Aistè yra stulbinamai galinga atlikėja“ – stebisi žurnalas „Clout“.

Energinga ir plastiška kūrėja neslepia, kad ją labai įkvepia 70-ųjų muzika, o tokios muzikos ikonos kaip Jimi Hendrixas, „Pink Floyd“ ir „The Beatles“ padarė didžiulę įtaką jos kūrybai.

Jaunoji atlikėja pati prodiusuoja savo muziką, kuria choreografiją ir montuoja muzikinius vaizdo klipus. Internete ji sulaukė jau daugiau nei 800 tūkst. perklausų ir tai – tik pradžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją