„Praėję metai buvo vis geresni ir geresni. Jie buvo labai geri. Aš turiu nuostabią šeimą. Ir kai aš kartais sėdžiu namie, kur gyvena daug žmonių, ir matau bardaką, kur visi rėkia, niekas nesusišneka, su žmona jau išvis nesišnekam, nes nėra tam laiko (juokiasi), aplink chaosas, triukšmas, o aš galvoju: koks aš laimingas žmogus esu!”, - 2022-uosius apibūdina atlikėjas ir kitais metais sau linki kartais sustoti ir nurimti, įvertinti tai, ką jau turi.

Mantas juokiasi, kad net ir po daugelio metų bei daugybės premjerų, publika koncertuose labiausiai laukia jo legendinio hito „Čiuožki“.

„Aš jau su tuo susitaikęs. Anksčiau dėl to pergyvendavau, dabar nebepergyvenu. Ir kai pasakiau sau, kad nebepergyvenu, ji man pradėjo patikti“, - juokiasi jis.

Apie ką tik prasidėjusį turą, kuriame žiūrovai kviečiami į sceną, o po koncertų lieka vis ilgiau, prieššventines nuotaikas ir ateinančių metų planus – Manto interviu laidoje „Delfi premjera by Perklausos“, kurios įrašą galite pamatyti straipsnio viršuje.

Na, o tie, kurie pasiilgo M. Jankavičių išvysti gyvai scenoje, kviečiami į „Mantas: Misija Kalėdos” koncertus, kurie vyks gruodžio 15 d. Utenos kultūros centre; gruodžio 16 d. Marijampolės kultūros centre; gruodžio 26 d. Palangos koncertų salėje; gruodžio 28 d. Šiaulių kultūros centre; gruodžio 29 d. Alytaus miesto teatre; gruodžio 30 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje (2 pasirodymai); gruodžio 31 d. Kaune, Girstučio kultūros rūmuose (2 pasirodymai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją