„Kviečiu į savo vasaros rojų, kuriame pasinersime į tikrą ryškiausių spalvų karuselę. Laukiu visos Klaipėdos ir jos svečių, su kuriais dainuosime didžiausius mano hitus. Šiai vasarai jau esu paruošusi ne vieną naują dainą, kurias, neabejoju, įtrauksite į mėgiamiausių grojaraščius“, - pranešime spaudai sako Natalija Bunkė. „Naujasis šou, kurį kurti įkvėpė begalinis jūsų palaikymas, bus labai vasariškas: kartu su šokėjais iš Ispanijos užkursime karščiausius vasaros šokius. Planuokite vasaros atostogas pajūryje jau dabar, nes jos bus nuostabios. Pažadu, kad šį vasaros nuotykį prisiminsite labai ilgai“.

Natalija Bunkė - „Aš gyvenu“:

Neseniai penkių pagrindinių Lietuvos miestų arenose didžiausias karjeroje gastroles „Kosmosas“ surengusi dainininkė šiemet savo gerbėjus nudžiugins visiškai nauju šou. Svarbiausiose Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Kauno arenose dešimtims tūkstančių gerbėjų koncertavusi atlikėja neslepia, kad jos naujasis šou po atviru dangumi nustebins net ir pačius išrankiausius žiūrovus.

Publikos laukia nepakartojama šokėjų programa, specialiai koncertui po atviru dangumi kuriama scenografija ir dizainerių kostiumai, gyvo garso grupė ir ypatingi garsių svečių pasirodymai. Grandioziniame šou skambės populiariausi dainininkės hitai „Panelė iš Kauno rajono“, „Mano širdis - vanduo“, „Laiškas“, „Lašas po lašo“, „Skrendu“, „Maža mergaitė“, „Paukštelis“, „Aš gyvenu“ ir daug kitų.

Natalija Bunkė - „Kosmosas“:

Naująjį Natalijos Bunkės šou grandioziniame koncerte „Vasaros estradoje“ Klaipėdoje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją