Laidoje „Delfi Premjera“ apsilankiusios bičiulės turi nemažai panašumų. Vienas didžiausių – jos abi neieško žodžio kišenėje. Pasiteiravus, ar leidžia kompanijoje įsiterpti kitiems, draugės ir scenos partnerės juokėsi.

„Mes būname draugų kompanijoj, visi vienus kitus žinom ir pažįstam. Mūsų bičiulis Saugirdas labai garsiai juokiasi – permuša mus. Taip pat yra mano vyras Jonas, kuris visą laiką tyli ir jam patinka mūsų klausytis. Su Natalija jaučiamės labai komfortiškai. Jeigu jau esi toks žmogus – nieko nepakeisi. Mes abi esame beprotiškai skirtingos, bet jau ką mokam, tai mokam – plepėt“, – kalbėjo Simona.

Smagus jas apibūdinimas žodis niekšės – neatsitiktinis. Pasirodo, jis atsirado merginų bičiulio dėka.

„Taip mus praminė mūsų bičiulis Linas, kalbėdamas apie mūsų poelgius pasisėdėjimų metu. Pavyzdžiui, susitikusios vidurnaktį įsimanom kubilo kieme. Ir visur jo ieškom. Tai grynai tokios niekšės“, – pasakojo Natalija.

„Arba būna kažką pasakom, instagrame pasijuokiam, o jis sako, bet jūs taip niekšiškai. Bet ne iš blogos pusės“, – antrino Simona.

Atlikėjos laidoje dar kartą prisiminė savo draugystės pradžią – pirmąją atsitiktinai suplanuotą vakarienę namuose, kuri nulėmė ir dabartinius jų gražius santykius. Daugelis mano, kad nuoširdi draugystė pramogų pasaulyje neegzistuoja, tačiau Natalija ir Simona paneigė šį gandą.

„Manau, tokia draugystė tikrai egzistuoja. Tai priklauso tik nuo tų dviejų ar kelių žmonių, kurie sudaro tą draugų ratą. Nuoširdi draugystė, nesvarbu, ar draugų pasaulyje, ar ne – tikrai egzistuoja. Reikia tik susimąstyti, ar moki ją išlaikyti“, – sakė S. Nainė.

Dainą „Nieko sau negaila“ merginoms padėjo sukurti dainų autorius Arvydas Martinėnas–Vudis, o vaizdo klipą iš įsimintiniausių asmeninio gyvenimo užkulisių kūrė Edvinas Fruktas.

Vos pamačiusios rezultatą „Niekšės“ įsitikinusios – šis kūrinys taps socialinių tinklų virusu.

„Daina – labai mergaitiška, čia mes atskleidžiame šiek tiek savo draugystės, laisvalaikio užkulisių. Tikriausiai, visos draugės mėgsta būtent taip leisti savo laiką, kaip ir mes vaizdo klipe. Mūsų tikslas yra dar labiau suartinti merginas, jei geros draugės yra susipykusios, kviečiu vienai iš jų nusiųsti šią dainą ir prisiminti savo linksmiausias akimirkas, nes draugės visuomet randa viena kitai laiko. Mes su Simute pastaruoju metu esame tiesiog užsisukusios darbų karštinėje. Bet šia daina norime parodyti, kad visi kartais turime sustoti ir nieko sau negailėti. Jei norisi pagaliau imti ir perskaityti knygą, kuriai nerandame laiko, pasigaminti skaniausią patiekalą ir juo mėgautis, o jei turime sau griežtus reikalavimus ir taisykles, kartais užmiršti ir jas“, – pranešime spaudai filmavimo užkulisiais dalinasi Natlija Bunkė.

Dainininkė Simona Nainė antrina savo draugei ir sako, kad toks jų ryšys neatsirado per vieną dieną, bet gimė labai natūraliai ir dabar scenos žvaigždės neįsivaizduoja savo gyvenimo viena be kitos.

„Mes dažnai sulaukiame klausimų – ar nesame susipykusios. Vos neįdedame kokio nors story „Instagram“, visi ima kažką įtarinėti. Mes su Natalija leidžiame kur kas daugiau laiko, nei rodome socialiniuose tinkluose. Šioje dainoje ir vaizdo klipe viskas puikiai atsispindi. Taip pat labai tikiuosi, kad visi įsiklausys į dainos žodžius. Mus vienyja tai, kad mes pačios nelaukiame sėkmės ir viską kuriame savomis rankomis. Mes su Natalija nebijome atrodyti tokios, kokios esame. Esame paprastos, žemiškos ir netobulos. Ir tokią realybę rodome ir savo siocialiniuose tinkluose. Nebandome vaidinti kažko, kuo nesame. Klipe atskleidėme ir daug asmeninių dalykų, kurių kartais kiti nemato. Kad ir situacija, kai valgome Edgaro automobilyje. Jis tikras pedantas, rūpinasi švara ir retai leidžia valgyti mašinoje. O jei taip ir nutinka, tenka pačioms vėliau ją išsiurbti. Tai yra nepagražintas gyvenimas, mūsų kasdienybė, kurią kuriame pačios ir jei kartais suklystame – leidžiame sau ir tai. Ir labai linkiu klausant šios dainos kažko sau nepagailėti ir išpildyti tą mažą dalyką, apie kurį galvojame taip ilgai“, – sako Simona.

Naujausiam kūriniui „Nieko sau negaila“ Natalija Bunkė ir Simona Nainė ruošia specialų pasirodymą ir didžiosiose šalies arenose, kur šią dainą taip pat išgirsime. Be to, Natalija Bunkė kviečia sudalyvauti konkurse, kur išradingiausioms merginoms įteiks ypatingą dovaną.

„Net neabejoju, kad šios dainos pasirodymo metu iš vietų bus pakilusios visos merginos. Manau, kad jeigu dar nesate suplanavusios apsilankyti arenose – dabar yra pats metas suplanuoti su savo drauge vieną įsimintiniausių vakarų ir padovanoti bilietą į koncertą. Pažadu, kad emocijos bus pačios geriausios, tam visus metus atiduodu visą savo laiką ir energiją. O taip pat kviečiu ir pačias tapti šios dainos herojėmis. Įsijunkit dainą ir kurkit video socialiniams tinklams „Instagram“ ir „Tik Tok“. Būtinai pasidalinkite su manim. O aš smagiausio video autorėms padovanosiu du bilietus į savo koncertą pasirinktame mieste“, – žada Natalija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją