Pirmojoje „Red Bull SoundClash“ dvikovoje tarp Marijaus Mikutavičiaus ir „G&G Sindikato“ svečio teisėmis dalyvavęs Justinas Jarutis naujoms kovoms ruošiasi ypatingai nusiteikęs.

Paklaustas, ar nebijo, kad dvikova baigsis pralaimėjusio ašaromis, Justinas Jarutis atsakė, kad tikrai neverks, nes jis bus laimėtojas. Vienas populiariausių mūsų scenos muzikantų ir atlikėjų neabejoja, jog su savo komanda yra pakankamai stiprus, kad scenoje nugalėti galėtų bet ką, rašoma pranešime spaudai.

Justinas Jarutis ypač džiaugiasi, kad jam į savo komandą pavyko prisivilioti kartu su Moniqué grojančius muzikantus, kurių pagalba siekiant pergalės bus itin reikšminga.

Justinas Jarutis/ Foto: Lukas Gricius

Paaiškėjo, kad Justinas Jarutis labiausiai laukia „Perėmimo“ raundo, kuriame reikės meistriškai perimti vienas kito atliekamas dainas. Beje, atlikėjas prasitarė, kad vos sulaukęs kvietimo dalyvauti „Red Bull SoundClash“ nežinojo, kad scenoje teks susikauti su Moniqué. Nepaisant to, Justinas Jarutis džiaugiasi, kad jo priešininke tapo būtent Moniqué, su kuria jis puikiai sutaria tiek scenoje, tiek už jos ribų.

Tai, ir dar daug kitų įdomių detalių sužinosite iš interviu su Justinu Jaručiu.

„Red Bull SoundClash“ kova - jau spalio 30 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)