„Laisva, begalinė, visagalė, nesibaigianti, švelni, amžina, akla, besąlygiška, kasdieniška, šilta, nepakartojama, dosni, abipusė, be atsako, skaudi, atsakinga, žaisminga, kantri, aistringa, brandi, vaikiška, pašėlusi, išprotėjusi... Taip žmonės apibūdino savo meilę. Užklausęs socialiniuose tinkluose, gavau apie 700 skirtingų atsakymų“, – pranešime spaudai sako Marijonas.

Frazė „Mūsų meilė nevienoda“ dainininko galvoje gimė pavasarį.

„Gali būti, kad viską inspiravo kažkada skaitytas rašinys, kuriame dėstė, kad net vienas kitą mylintys žmonės tik keliolika procentų bendro laiko jaučia tą patį ir jaučiasi vienodai. Visa kita yra krūva neatitikimų – jei vienam gera diena, tai kitam – nebūtinai. Jei vienas pailsėjęs, tai kitas gal užsiknisęs. Vienas nori sekso, kitas nori kino arba alaus. Be to, prisideda kiekvieno mūsų praeitis, iš kokio pasaulio mes atėję. Mūsų ženklų kalba gali skirtis, mes ne visada suprantame vienas kito švelnumą ir dėmesį. Mes galime būti emociškai siautulingi ir ramesni. Galim būt išsigandę ir savim nepasitikintys. Ir mūsų santykiai gali svyruoti nuo šaltuko iki aistros, tad viską sudėjus – mūsų meilė nėra vienoda. Ji kaip audra. Nepastovi“, – dainos esmę atskleidžia dainininkas.

Daina ir vaizdo klipas „Mūsų meilė nevienoda“:

„Vaizdo klipe aš, atseit, esu kalvis ir kalu geležinę širdį. Atvirumo dėlei turiu pasakyti, kad nors vaizde ir nesimato, mes buvom pasisamdę tikrą kalvį, Matą iš Druskininkų, kad parodytų kalvystės paslapčių, nes iki tol plaktuku dažniausiai kaldavau tik vinis. Profesionalūs kalviai klipe, greičiausiai, pastebės šiek tiek melo ir prieštaravimų gamtos dėsniams, bet ko nepadarysi dėl meno. Kalvių gyvenimą atskiedėme vaizdais iš koncerto Karklėje“, – pasakojo Marijonas.

Vaizdo klipo režisierius – Eimantas Belickas, operatorius – Algirdas Vaičaitis, grimo meistrė – Aurelija Krebsaitė, garso operatorius – Andrius Kriščiūnas, konsultantas – Matas Miškinis Bodrijė.

Nors M. Mikutavičius dažnai gana kritiškai pasisako apie savo kūrybą ir ne itin mėgsta klausytis nuosavų dainų, apie naująjį kūrinį jis kalba kiek kitaip. „Šiaip, aš patenkintas daina. Netgi labai patenkintas. Retai įmanoma su malonumu klausytis savo dainų, o šią – galiu. Ji lydėjo mane per didžiąją dalį šios vasaros ir visada primins 2023-ųjų saulę, lietus ir ežerus“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją