„Kartais tiesiog reikia užsirakinti tualete...“ – instagrame parašė 64-erių metų amžiaus atlikėja ir pasidalijo keletu nuotraukų, padarytų tamsiame tualete, turinčiame aukštas lubas ir šiurpą keliantį žalios spalvos apšvietimą.

Kadruose garsenybė vilki juodą korsetą, mūvi tinklines kojines ir avi juodus batelius itin aukštais ir smailiais kulniukais, skelbia pagesix.com.

Norėdami pamatyti visas nuotraukas spauskite dešinę rodyklę arba ekrane braukite iš dešinės į kairę:

Neįprastą aprangą vainikavo „Antichita Petrone“, „AMG Diamondsׅ ir „Richie Rich“ deimantiniai vėriniai bei trumpai kirpti rožiniai plaukai.

Madonna maksimaliai išnaudojo nedidelį tualetą ir pozavo prie klozeto, o paskui atsigulė ant grindų, kad padarytų veidrodinių lubų nuotraukų. Papozavusi ant šaltų juodų plytelių, ji apsivilko pūkuotą „Stella McCartney“ megztinį, kad sušiltų.

Neseniai dainininkė dalyvavo dar vienoje skandalingoje fotosesijoje (žurnalui „Paper Magazine“). Šešių vaikų mama prancūzišku bučiniu apdovanojo ir paskui palaižė vieną modelį. Žurnalo darbuotojams populiariosios muzikos žvaigždė pareiškė mėgstanti „provokuoti ir nubudinti žmones“ savo menu ir pabrėžė, kad jai „labai nepatinka“ kartotis.

Vienoje iš keturių viršelio versijų Madonna iš pradžių vilki marškinėlius be rankovių ir juodą korsetą, paskui – per didelius marškinėlius ir tinklines kojines. „Grammy“ laimėtoja pasidalijo provokuojančios fotosesijos akimirkomis su savo 18,5 mln. sekėjų instagrame ir parašė: „Gyvename tarp gyvenimo, mirties... ir šių puslapių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)