Į atrankas, kurios vyks balandžio 15 d. Vilniuje ir 17 d. Klaipėdoje yra kviečiamos visos, mėgstančios šokti merginos - tiek šokėjos profesionalės, tiek ir patirties neturinčios. Svarbiausia, klubo atstovų teigimu, yra vidinė energija šokiui, charizmatiškumas ir motyvacija įgauti nepamirštamos patirties, dirbant tarp geriausių pramogų srities profesionalų.

Sėkmingai atrankoje pasirodžiusios merginos pasirašo 2-4 mėnesių darbo kontraktą, į kurį taip pat įtraukiamas apgyvendinimas Ibizos centre, transportas, apmokamos kelionės išlaidos ir suteikiamos visos socialinės garantijos.

„Amnesia Ibiza“ kasmet organizuoja atrankas daugelyje Europos šalių, jų metu atrenkami nauji talentai, tampantys klubo veidu ir taip prisidedantys prie unikalios klubo atmosferos kūrimo.

„Amnesia Ibiza“ vienam vasaros sezonui priima apie 300 darbuotojų iš įvairių pasaulio šalių.

Nuo 2006-ųjų „Amnesia“ buvo trejus metus iš eilės pripažintas kaip geriausias klubas pasaulyje žiemos muzikos konferencijoje (IDMC), kuri kiekvienais metais vyksta Majamyje ir išrenka labiausiai nusipelniusius šokių muzikos atstovus iš viso pasaulio.

Vasarą čia pasirodymus rengia geriausi pasaulio DJ ir muzikos atlikėjai, tokie kaip Armin van Buuren, Calvin Harris, Chase & Status, Marco Carola ir kt.

Šokėjų atrankos vyks:

Balandžio 15d. 18.00, Vilniuje, klube “Disco 311 Buddha“
(Vilniaus g. 33)

Balandžio 17d. 17.00, Klaipėdoje, klube “Dr. Who”
(Naujojo sodo g. 1)