Savo naująjį albumą „Antis“ pristatys gruodžio 7 dieną, šeštadienį, koncertu Vilniaus „Lofte“.

Ruošdamasi pristatymo koncertui grupė lapkričio 30 dieną surengs pasirodymą Panevėžio klube „Tauros loftas“.

Beveik visą spalio mėnesį „Anties“ muzikantai praleido įrašų studijoje, kur buvo įrašomos ne tik naujos dainos, bet ir tvarkomas Katedros aikštės koncerto įrašas, kuris taip pat bus išleistas DVD ir CD formatais. Tuo tarpu naujasis grupės albumas „Baisiai džiugu!“ pasirodys CD, vinilo plokštelės ir skaitmeniniu formatais.

Ankstesnis „Anties“ albumas – muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ garso takelis – buvo išleistas 2009 metais ir žinomas iš hitų „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“. 2007 metais „Antis“ pribloškė muzikos gerbėjus po 17 metų sugrįžusi su naujų dainų albumu „Ančių dainos“, kuris padovanojo hitus „Mes rimti!“, „Buržujus“, „Auksinis Buda“ ir „Girtuoklis“.

Nauji „Anties“ kūriniai, šią vasarą jau skambėję grupės koncertuose, sulaukė itin palankaus kritikų vertinimo, o grupė gerbėjus nustebino pasunkėjusiu ir šiuolaikišku skambesiu, kuris atsispindės ir naujame albume „Baisiai džiugu!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)