Į festivalį šiais metais buvo parduoti visi bilietai - 15 tūkst. Todėl paskutinę minutę į grandiozinį pajūrio renginį suplūdusiems festivalininkams kelyje teko stovėti kelias valandas.

Koją renginiui pakišo ir oras. Dėl pliaupiančio lietaus ir atlikėjų bei žmonių saugumo teko atšaukti Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo koncertą.

"Spėjome atlikti tik trečdalį savo programos. Pradžioje nesupratau, kas darosi, tačiau scenos darbuotojai pasakė, kad nebegalime tęsti koncerto, - DELFI sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. - Tikrai darėme viską, kad koncertas vyktų toliau, bet viskas buvo ne mūsų valioje."

Atlikėja prisipažino, kad nesitikėjo tokios pasirodymo baigties, nes kai lipo į sceną, oras dar buvo puikus.

"Labai dėl to apmaudu. Nes buvo žmonių, kurie atvažiavo į Karklę būtent dėl mūsų. Publika buvo įsišėlusi. Buvo gaila žmonių, - neslėpė Jazzu. - Tačiau tikiuosi, kad visi supranta, kad tai nebuvo mūsų kaltė. Tai buvo gyvybės ir mirties klausimas, nes lietuje sušlapus technikai elektra galėjo nutrenkti mus arba žiūrovus."

Pagrindinėje festivalio scenoje po valandos koncertavęs "G&G Sindikatas" sėkmingai tęsė pasirodymą, lietus jau buvo aprimęs.

Gyvos muzikos paplūdimyje įrengtos 6 scenos: „Pagrindinė scena“, Kopų scena“, „Electronic stage“, „Underground stage‘, „Beach stage“, „Rock club“, kuriuose muzika dalinsis per 80 įvairaus žanro artistų.

Festivalis kasmet pritraukia itin gausų būrį žiūrovų, šiais metais jų skaičius turėtų viršyti 15 tūkstančių. Festivalyje galima ne tik klausytis įvairiam skoniui įtinkančios muzikos, bet ir pramogauti, užsiimti rengėjų siūloma įvairia veikla.

Visus festivalio koncertus pirmą kartą tiesiogiai transliuoja DELFI TV ir „Penki TV“, kuri žiūrovams, negalėjusiems atvykti į Karklę, siūlo žymiausių atlikėjų pasirodymus, tiesioginius interviu su muzikantais, festivalio dalyviais bei atskleis visus įdomiausius „Karklė Live Music Beach“ užkulisius.

Bus papildyta nuotraukomis iš koncertų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)