Situacijos aplinkybes suskubo išsiaiškinti spalio 25-ąją „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje vyksiančio reperio šou organizatoriai, susisiekdami su dainininko Nelly vadyba. Atlikėjo atstovai patikino, kad jis jau tą pačią dieną po apklausos buvo paleistas namo ir tęsia savo koncertinio turo pasirodymus, todėl jokių pokyčių dėl jau suplanuotų koncertų nebus.

„Bendravome su Nelly vadyba ir jie puikiai suvokia, kad šis incidentas tikrai galėjo rimtai išgąsdinti ne vieną Lietuvos muzikos gerbėją, jau įsigijusį ar planuojantį įsigyti bilietą į šį koncertą. Šis įvykis žmonėms natūraliai sukėlė abejones dėl galimo koncerto neįvykimo, tačiau tai buvo tik laikinas šokas. Svarbiausia, kad pavyko išsiaiškinti, jog koncertiniame ture suplanuoti pasirodymai vyks pagal planą, todėl baimintis dėl šou Vilniuje nėra pagrindo. Pasirodymas bus surengtas ir jis absoliučiai nebus panašus į eilinį pop estrados koncertėlį. Tai bus šou, kuriame publika šėls nuo pirmos iki paskutinės koncerto minutės. Tad būkite pasiruošę“, - aiškindamas susiklosčiusią situaciją į ekspresija ir dinamiškumu išsiskirsiantį pasirodymą muzikos gerbėjus kvietė organizatorius.

Prieš įžengiant į sceną amerikiečių reperiui Nelly publiką įkaitins Lietuvos hip hopo ir repo muzikos mohikanai G&G sindikatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)