Viename koncerte apsilankė kunigas, o Kaune garsus sportininkas, šių metų televizijos projekto „Šuolis“ nugalėtojas Remigijus Morkevičius, kuris po koncerto Iljos muzikiniame profilyje paliko šiltą komentarą: „Koncertas buvo 10 balų, ačiū labai”.

„Labai džiaugiuosi, kad į koncertus susirenka daug žmonių. Kiekvieno pasirodymo metu aš ir visa koncertinė grupė stengiamės klausytojams padovanoti geriausius įspūdžius, maksimaliai perteikti atliekamų kūrinių emocijas”, - sako Ilja.

Kartu su profesionalia muzikantų grupe, gruzinų kilmės dainininke Ingrida Toleikyte, džiazo atlikėja Silvija Pankūnaite ir šiuolaikinio šokio šokėja Greta Grinevičiūte Ilja atlieka 16-os kūrinių teatralizuotą koncertinę programą, kurią sudaro įvairių laikų pop klasika, džiazo ir pop kūriniai.

Ilja su atlikėja Ingrida Toleikyte dovanoja pavasarišką savo hito „Greitkelyje” gyvo skambesio versiją, kurią specialiai įrašė Editos Mildažytės labdaros koncertui „DiaBitės”, diabetu sergantiems vaikams paremti. Klipas nufilmuotas ant Trijų kryžių kalno.

Daugiau I. Aksionovo koncerto akimirkų - DELFI nutoraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)