Skelbiama, kad sprendimas nutraukti koncertą priimtas dėl iškilusios grėsmės susirinkusiems gerbėjams: tiesiog pasidarė pernelyg tvanku.

Tviteryje vienas koncerte lankęsis asmuo pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame girdėti, kaip Harry Stylesas sako: „Esu labai laimingas galėdamas čia būti, nuostabus koncertas. Bet svarbiausia, kad visi čia susirinkusieji būtų saugūs. Čia labai daug žmonių, tikrai tvanku“.

Dainininkas paprašė žmonių kiek atsitraukti nuo scenos, nes ištikimiausi gerbėjai prie pat jos praktiškai nebeturėjo kuo kvėpuoti: „Visi, labai prašau, atsargiai, pradedant nuo paties galo, atsitraukite kelis žingsnius atgal. Tik neskubėkite“.

Girdima, kaip gerbėjai dainininkui šaukia „te amo“, o šis ramiai diriguoja miniai.

Kitame vaizdo įraše užfiksuota, kaip dainininkas teiraujasi žmonių, ar jiems viskas gerai, ir perspėja, kad, jeigu situacija taps pavojinga, koncertas tą pačią akimirką pasibaigs.

Skelbiama, kad dainininkas ėmėsi veiksmų, kai pirmoje eilėje prie scenos išgirdo riksmą, žmonės skundėsi, kad dūsta, neturi kuo kvėpuoti.

Kaip skelbė „The Daily Mail“, per koncertą Bogotoje apalpo aštuoni žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)