„Surengus šou arenose, norėjosi judėti tik į priekį, nes visad prisidėdavau prie to, kad mūsų šalies šou verslas tobulėtų, žengtų koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis. Darau tai ne norėdamas konkuruoti su kitais atlikėjais, mano tikslas – patenkinti ir laimingi žmonės. Tiesą pasakius, aš tik po to, kai gavome leidimą rengti pasirodymą Dariaus ir Girėno stadione, nuvažiavau pirmąkart į jį ir supratau, į ką įsivėliau.

Dabar jau kelias savaites esame priversti atidėlioti vizualizacijų, kitų šou elementų kūrimą, nes paaiškėjo, jog tos scenos konstrukcijos, kurias planavome, tiesiog jų visų neišlaikys. Kaskart susiduriam su iššūkiais, nes esame pirmieji, kurie rengia tokio masto koncertus, tad turime spręsti įvairiausias problemas ir sugalvoti išeitis“, – pasakoja Selas.

Egidijus Dragūnas

Jis sako, jog tuo metu jautė tiek streso, kad paskelbus bilietų pardavimus pirmąją dieną, apie tai, jog jie muša rekordus sužinojo tik po poros valandų. Tada atėjo šioks toks palengvėjimas, rašoma pranešime spaudai.

Pasak jo, lietuviškas šou verslas kelia kokybės kartelę, todėl vienintelis dalykas, ko jis šiuo metu tikisi iš gerbėjų – palaikymas.

„Tai įspūdingiausia, ką mes esame surengę per 30 metų karjeros, todėl nuoširdžiai visų jūsų prašau – ateikite, palaikykite, pasidžiaukite, tapkite viso to dalimi“, – kviečia „SEL“ lyderis.

Jis pabrėžia, kad tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)