Gerbėjai sukritikavo buvusį „One Direction“ narį nepagalvojus apie išaugusias pragyvenimo išlaidas, nes kai kurių bilietų kaina siekia 326,3 svaro sterlingų (377,6 euro), skelbia news.sky.com.

Dainininkas savo koncertinį turą „Love on Tour“ pradėjo 2021 m. rugsėjo mėnesį Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) ir jau įpusėjo Niujorko Madison Skver Gardene suplanuotų pasirodymų grafiką.

Tūkstančiai žmonių pabandė internetinėje bilietų pardavimo sistemoje „Ticketmaster“ įsigyti bilietų į vieną iš penkių koncertų Jungtinėje Karalystėje (JK), bet daugelį pribloškė jų kaina.

„Man patinka Harry Styles muzika, tačiau mokėti daugiau nei 100 svarų sterlingų už bilietą? ABSURDAS, – parašė vienas internautas. – Didžiąją jo gerbėjų dalį sudaro paaugliai, kurie nedirba, o pragyvenimo išlaidos ir taip gerokai išaugo. Labai nesmagu.“

Portalo news.sky.com darbuotojai patys pamėgino įsigyti bilietą į Vemblio stadione įvyksiantį koncertą, ir nors buvo skelbta, kad standartinių bilietų kaina siekia 51,90–108,05 svaro sterlingų (60–125 eurų), dabar už pigiausią bilietą tektų pakloti 85,65 svaro sterlingų (99 eurus) ir 2,75 svaro sterlingų (3,18 euro) aptarnavimo mokestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją