Lietuvos vardas – ne naujiena

Nors didžėjus į mūsų šalį atvyksta pirmąsyk, Lietuvos vardas jam – ne naujiena. „Esu daug girdėjęs iš čia jau viešėjusių tautiečių didžėjų David Tort, Abel Ramos. Žinau, kad turite stiprią klubinę sceną. „Exit Vilnius“ kalendorius – nerealus. Džiaugiuosi, kad čia įrašytas ir mano vardas“, – sako Jose de Mara.

EDM muzikai atsidavęs prodiuseris teigia, kad praėję metai buvo sėkmingi jo karjerai. Jose de Mara muzikos fanų gretas papildė garsūs pasaulio didžėjai, tarp kurių – ir į Vilnių atvykstančio atlikėjo favoritas Tiesto. „Tai – svarbus įvykis man“, – pasakoja Jose de Mara.

Praėjusiais metais didžiąją dalį pasirodymų Europoje surengęs atlikėjas šilčiausiai prisimena Olandijos klubų ir festivalių auditorijas.

Majamio šturmui – pasiruošęs

Šiemet Jose de Mara ketina sutelkti visas jėgas Amerikos klubinės industrijos šturmui. „Iš Amerikos publikos sulaukiu didžiulio palaikymo, todėl tikiu, kad man lemta atsidurti už Atlanto“, – sako didžėjus.

Ambicingų planų turintis atlikėjas skaičiuoja paskutines dienas iki naujausio singlo „Mambo“ pasirodymo Majamio klubinės legendos Robbie Rivera leidybinėje kompanijoje „Juicy“.

„Klubinė bomba Majamio „Winter Music Conference“ festivaliui – jau paruošta. Laukia įdomūs ir turiningi metai“, – prognozuoja Jose de Mara, kuris „Mambo“ užtaisą sprogdins ir „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje.

Majamio nuotaikomis trykštantis Jose de Mara singlas „Mambo“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją