Įkvėpti „Royksopp“ sėkmės

„Turime labai daug naujienų. Atradome savo muzikinį kelią, tiksliai žinome, kur einame ir ko norime. Esame susitelkę ir trokštame išleisti kuo daugiau muzikos. Žinoma, tik tuo atveju, kai esame 100 procentų tikri dėl skambesio kokybės“, - pasakoja po CLMD vardu užsimaskavę Carl Louis ir Marin Danielle, kurie ta pačia koja į priekį žengia lyg broliai – nuo 6 metų.

Prodiuseriai savo įkvėpimo šaltiniu vadina tėvynainius „Royksopp“. „Jie parodė, kad įmanoma sulaukti tarptautinės sėkmės, jei tiki tuo, ką darai ir lieki ištikimas savo skambesiui“, – sako duetas.

Jau pats pirmasis CLMD kūrinys „The Message“ neliko nepastebėtas tokių super didžėjų kaip Axwell. „Gerus metus „The Message“ grojo klubuose. Kūrinį žinojo visi, tačiau mūsų vardų – ne. Tapo akivaizdu, kad naudodami savo pilnus vardus toli netrauksime. Taip gimė CLMD“, – sako duetas.

Šiandien šviesia CLMD ateitimi neabejoja ir kompanija „Sony“, su kuria duetas pasirašė kūrybos laisvės nevaržančią sutartį.

Šeštadienį CLMD „Exit“ šokių aikštelei pristatys naujausią savo studijos darbą „The Stockholm Syndrome“, jau spėjusį susirinkti ne tik kolegų didžėjų, bet ir šokių aikštelių pagyrimus.

„Radistai“ turės slaptų svečių

Penktadienį didžiojoje „Exit“ salėje house muzikos vėliavą išskleis Ignas, Jovani ir Driule XL. Antrajame klubo aukšte taip pat laukia svarbus įvykis. Čia naują renginių seriją YOLO pristatys radijo eterio ir scenos padaužos „Radistai“: Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

YOLO antrajame „Exit“ vasaros rezidencijos aukšte šį sezoną dominuos net devynias naktis. Kiekvieną jų scenoje pasirodys po atlikėją, padėjusį įdainuoti netrukus pasirodysiantį „Radistų“ albumą.

„Kas vakarą turėsime po slaptą svečią, apie kurį iš anksto neskelbsime“, – pasakoja R. Mackevičius. Didžėjams užvesti publiką padės visa armija profesionalių šokėjų, kurios kas naktį pristatys naują, kraują kaitinančią programą.

„Šampanas liesis laisvai, o vienam iš laimingųjų atiteks tortas į veidą“, – taip renginių serijos YOLO startą penktadienį anonsuoja „Radistas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)