Dinamiškas duetas nėra „Eurovizijos“ naujokai. P. Mede šį konkursą jau vedė 2013 metais ir šiemet kartu su Grahamu Nortonu pristatė „Eurovision Greatest Hits“. M. Zelmerlowas nacionalinėje Švedijos atrankoje į „Eurovizijos“ dainų konkursą „Melodifestivalen“ pirmą kartą dalyvavo 2007 metais, o 2015 metais iškovojo teisę atstovauti Švedijai šiame konkurse su daina „Heroes“.

2016-ieji bus trečias kartas, kai Stokholme įvyks „Eurovizijos“ konkursas. „Neįtikėtinai džiaugiuosi, kad dar kartą būsiu „Eurovizijos“ konkurso dalimi ir tai vyks šalia Petros Mede, kurią laikau išskirtine vedėja ir vienu puikiausių man žinomų žmonių“, – sakė Mansas Zelmerlowas.

Petra Mede, kuri 2013 metais paliko žiūrovams neišdildomą įspūdį, teigė: „Neįtikėtina, kad dar kartą turėsiu garbės būti „Eurovizijos“ dainų konkurso dalimi ir vesiu jį su Mansu Zelmerlowu. Tai yra svajonės išsipildymas. Jis yra itin profesionalus, todėl man belieka būgštauti tik dėl to, ką reikės apsivilkti. Jaučiuosi taip, tarsi būčiau išbandžiusi amerikietiškus kalnelius, ir tuomet, kai stovėjau apimta laimės euforijos, kai kas priėjo ir tarė: „Gali važiuoti dar kartą, tik šį kartą su nuostabiu vyruku!“.

2016 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso vyriausiasis prodiuseris Martinas Osterdahlas pridūrė: „Neįtikėtinai didžiuojamės, galėdami pristatyti vedėjų duetą iš superžvaigždžių. Europos žiūrovai prisimins Petrą Mede iš jos pripažintų pastangų 2013 metais, o Mansą Zelmerlową – kaip čempioną. Turint galvoje jų sugebėjimus, mes galėsime sukurti kažką netikėta, ko Europa dar nematė“.

2016 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas, rengiamas bendradarbiaujant su Stokholmo savivaldybe, įvyks „Globe Arena“ salėje. Gegužės 10 ir 12 dienomis įvyks pirmasis ir antrasis pusfinaliai, o gegužės 14 dieną – didysis finalas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)