Tokį dainininko poelgį esą išprovokavęs dizaineris Juozas Statkevičius, kuriam šį vakarą ir buvo patikėta drauge su dainininke Jurga Šeduikyte įteikti dainininkui ir jo grupei jau trečiąjį apdovanojimą šį vakarą.

Tiesioginiame TV3 eteryje skandalistas E.Dragūnas paatviravo žiūrovams. „Juozas Statkevičius sako: bl... na..., jie su stilium nedraugauja. Aš girdėjau. Bet mes draugaujam su savo fanais!“, - šaukė E. Dragūnas. Dalis publikos atlikėjo keiksmažodžius pasitiko ovacijomis ir palaikymo šūksniais.

E.Dragūno poelgio šokiruota TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė nuo platesnių komentarų susilaikė, pažymėjusi tik, kad tokio aukšto lygio atlikėjams taip nedera elgtis. Moteris portalui KLUBAS.lt prisipažino, kad išgirdusi E.Dragūno keiksmus, ji pasijuto taip, lyg jai būtų peiliu smogę į širdį.

DELFI po vidurnakčio pavyko susisiekti ir su pačiu atlikėju E. Dragūnu, kuris mielai pakomentavo savo elgesį tiesioginio eterio metu. Dainininkas tikino, kad jis neįsižeidė dėl išsakytos kritikos dėl jo stiliaus. „Mes nieko blogo nepadarėm. Tai yra tik emocija. Su Juozu mes esame labai geri draugai. Manau, kad nesvarbu, kaip mes atrodome, o svarbu, kaip mes jaučiamės. O aš perdaviau tai, ką pamačiau jo lūpose“, - apie J. Statkevičiaus žodžius ir savo emocijas kalbėjo E. Dragūnas.

Pasiteiravus, ar po šių keiksmų jo santykiai nepašlis su J. Statkevičiumi, E. Dragūnas tikino, kad tikrai nėra dėl ko.

DELFI taip pasidomėjo ir dėl to, ar E. Dragūnas nesibaimina, jog TV3 gali imtis tam tikrų sankcijų dėl neetiško jo elgesio tiesioginio eterio metu, tačiau jis tvirtino, kad jam tai nė motais. „Visiškai dėl to nepergyvenu. Yra daug blogesnių šitoje šalyje dalykų, negu mano keiksmažodžiai.  Taip kad televizija, jeigu ir galėtų ryžtis kažkam, aš gi nesu įpareigotas. Svarbiausia, kad televizija ir M.A.M.A. negautų ieškinio, kad du mėnesius reklamavo mūsų vardą ir neturėjo jokio kontrakto. Tai būtų svarbiausias dalykas“, - atviravo E. Dragūnas.

Anot E. Dragūno, dėl savo keiksmažodžių jis visai nesigaili. „Aš galvoju, kad toje salėje sėdėjo daug žmonių, kurie galvojo žiauriai juodas mintis. Tad, šiandien mes, rytoj - kiti. Nematau dėl ko pergyventi - juk niekas nenumirė“, - tikino dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją