Be to, vasarinį energijos kokteilį kartu su publika ir vakaro vedėju Linu Karaliumi – Ezopu plaks sertifikuota zumbos instruktorė Karina Paulauskaitė, ritmais ir Brazilijos dvasia žadins „Capoeira Ficag Lietuva“, atsipalaidavimą dovanos ajurvediniai masažai.

Reginį akims ruošia gatvės gimnastų komanda „Project Mayhem“ bei parkūrininkas Tomas Gudėnas. Žmogus, įvaldęs kaskadinių triukų meną, specialiai šiam vakarui kuria magišką spektaklį ir teigia: „čia susirenka tie, kurie moka švęsti!“

„Daug maloniau ir smagiau groti sąmoningiems žmonėms nei apsvaigusiems nuo alkoholio. Tik blaivas žmogus supranta ir tikrai pajaučia muzikos galią, prasmę ir džiaugsmą. Aš pats jau daug metų gyvenu blaiviai ir primygtinai siūlau tai pabandyti visiems,“ - sako Saulius Urbonavičius-Samas.

Liepos 26-28 d. rengiama ypatinga šventė – trijų dienų „Varom!“ festivalis po atviru dangumi su daug gyvos muzikos, interaktyvaus veiksmo, meno dirbtuvių ir paskaitų.

„Varom!“ į vasarą su „Bix!“ – jau gegužės 25 d. 19 val. Vilniuje, „Nesė Pramogų banke“, Pamėnkalnio g.7. Įėjimas - nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)