Kiekvienai albumo dainai sukurta ir po vaizdo klipą. Projekto visi labai laukė, nes vylėsi – atlikėja 2013 metais tikrai savo gerbėjams padovanos naują albumą. Gandai pasitvirtino socialiniame tinkle „Twitter“, kur gerbėjai ėmė entuziastingai dalintis džiugia žinia. Dažniausia reakcija į naujieną – iškalbingos trys raidės OMG (O brangus dieve).

„Muziką aš matau. Tai daugiau nei vien garsas. Kai mane kuriant kas nors sujaudina, iš karto prieš akis pamatau vaizdinius, tiesiogiai susijusius su emocija, prisiminimais iš vaikystės, mintimis apie gyvenimą, sapnais, svajonėmis ar fantazijomis. Ir visa tai susiję su muzika“, -pranešime spaudai apie naujo albumo koncepciją sako pati Beyonce.

Kaip teigiama pranešime spaudai, įrašai truko visus metus. Dalis kūrinių pradėti įrašinėti dar 2012 metų vasarą. Prie albumo prisidėjo tokie garsūs muzikos pasaulio žmonės kaip Jay Z, Timbalandas, Justinas Timberlake‘as, Pharrellis Williamsas, Drake, „The Dream“, Sia, Ryanas Tedderis, Miguelis, Frankas Oceanas. Hit-Boy, Ammo, „Boots“, „Detal“, Jake Nava, Hype Willamsas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)