„Sveiki visi... Su šventėmis Jus visus. Noriu pranešti, kad šiandien iš savo gydytojų sužinojau, jog netrukus man bus alikta operacija. Mano širdis plyšta, tačiau turiu Jums pranešti, kad esu priversta iki pavasario atšaukti turo „Unbreakable“ pasirodymus. Kiekvienas pasirodymas bus suplanuotas kitomis datomis. Prašau išsaugoti savo bilietus, jie bus naudingi ir tuomet, kai bus paskelbtos naujos turo datos.
Prašau, melskitės už mane, mano šeimą ir visą mano komandą šiuo sunkiu metu. Daugiau komentarų nebus.
Visus Jus labai myliu ir esu labai dėkinga už jūsų supratingumą ir meilę. Viskas bus gerai“, – savo „Instagram“ paskyroje gruodžio 24-ąją parašė Janet.
Pagal J. Janet turo tvarkaraštį, Lietuvoje ji turėtų pasirodyti balandžio 22 dieną. Ir nors ji teigia, kad koncertus teks atšaukti tik iki pavasario, nežinia, ar balandžio pabaigoje suplanuotas pasirodymas įvyks.
Šiuo metu vis dar galima įsigyti bilietų į Kaune planuojamą Janet koncertą. Bilietų kainuos svyruoja nuo 45,50 iki 99,50 eurų.
Oficialaus pranešimo apie koncerto lietuvaičiams atšaukimą organizatoriai dar neišplatino. Pastarieji dar nepranešė nė vieno perkelto ar atšaukto koncerto datos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)