„Dažnai aplinka mus verčia elgtis pagal sukurtas taisykles, būti rėmuose, kuriuos sukūrė kažkas. Artimiausi žmonės sako, kad tik linkėdami gero dalina patarimus, socialiniai tinklai pilni žymių žmonių citatų, pamokymų, kaip gyventi, koks tas laimingas gyvenimas ir koks turi būti gražus žmogus. Pradedi savimi abejoti, ieškai prasmės, nerandi paguodos, netelpi į visuomenės standartus. Žiūri į veidrodį ir supranti, kad nė velnio toks nesi, ir nenori būti. Kad turi savo nuomonę, žinai, ko nori, bandai to siekti ir tikrai svajoji tai įgyvendinti. Tai pirmyn!“, – pristatydamas naująjį kūrinį kalba „Andrew Flame“ lyderis Andrius Grybauskas.

„Klausykit naujausios mūsų dainos „Life Is Great“, išgirskite joje sau tinkančius žodžius, klausykit širdies balso, labiau tikėkit savimi. Juk niekas geriau jūsų nesupras už jus pačius. Gyvenimas nuostabus, kai esi jame visa širdimi“, – įsitikinęs A. Grybauskas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)