Akcijoje „Šypsokis, Vilniau“ dalyvavo specialiai šiam įvykiui iš treniruočių stovyklos atvykę „Lietuvos ryto“ krepšininkai, „Žalgirio“ futbolininkai, dainininkai Andrius Mamontovas, Jurgis Didžiulis, Erika Jennings, galiūnas Žydrūnas Savickas ir kiti garsūs Lietuvos žmonės. Bendrai nuotraukai taip pat susirinko ir gausybė Vilniečių bei vilniaus miesto svečių.

Akcijos dalyviai spinduliavo gera nuotaika ir noriai šypsojosi. Nuotaikos nesugadino net tai, kad apie penkias minutes reikėjo stovėti nejudant.

Akcijos organizatoriai tikisi, kad akcija „Šypsokis, Vilniau“ taps gražia tradicija. „Tai unikali nuotrauka, kuri, tikimės, nuo šiol taps tradiciniu „Sostinės dienų“ akcentu. Kasmet susirinkime tuo pačiu metu ir visi drauge nusišypsokime Vilniui“, - ragina sostinės gyventojus ir svečius Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)