„Esame labai laimingos ir pasikrovusios geros energijos. Daugelis mūsų kartos jaunimo, draugų, iškeliavo svetur iš Lietuvos ieškoti geresnio gyvenimo, todėl visų pirma po atsikūrimo norėjome jiems padovanoti savo koncertus ir paklausti jų gyvai - kaip jiems sekasi, kaip jie gyvena ar neplanuoja sugrįžti atgal į Lietuvą. Pačios maloniai buvome nustebusios, kad žmonės prisiminė visus dainų žodžius ir dainavo kartu su mumis. O legendinį „Yva“ hitą „Paukštelis“ kartojome ne vieną ir ne du kartus.
Po koncerto priėjo, prie manęs porelė ir sako: jūsų daina „Panelė iš Kauno rajono“ mums primena susipažinimo pradžią… Jausmas, kai tu pradedi naują projektą, ir kai tave „veža“ tai, ką tu darai ir jauti tikrą pasitenkinimą, jėgą, kuri apsijungia mums sustojus trise! Tai niekaip negalima pavadinti kitaip nei uraganu!“, - kalbėjo Goda.

„Koncertai Londono lietuvių pamėgtame „Roka“ klube bei Peterborough mieste praėjo taip greitai. Šis savaitgalis buvo tikrai stiprus startas, buvo nerealu… tokio audringo palaikymo ir geros emocijos senokai nebuvau patyrusi. Žmonės žinojo mūsų dainų žodžius geriau už mus“, - sakė Natalija.

„Žinoma, ne mažą kelionės dalį sudarė apsipirkinėjimas, tiek daug visokių gėrybių vaikams, ir be abejo, sau prikrovėme pilnutėlius lagaminus. Organizatorė Kotryna pasirūpino, kad gyventumėme pačiame „Wesfield“ prekybos centre esančiame viešbutyje, o ko daugiau merginoms reikia iki pilnos laimės. Niekur neskubėdamos vis grįždavome į kambarį išsimatuoti naujų rūbelių ir pamačiusios, ką kita nusipirko, bėgom ieškoti to pačio. Nenustebkite, kai pamatysite mus vienodai apsirengusias ne tik scenoje bet ir gyvenime“, - juokėsi Kristina.

„Yva“ merginos
Asmeninio albumo nuotr.