KLUBAS.lt savo skaitytojams siūlo įvertinti kai kurių vakaro svečių stiliuką.


Juozo Statkevičiaus sukurta šilkinė suknelė, kuria pasipuošė Daina Bosas, sukėlė tikrą furorą: ne tik dėl nepriekaištingo pasiuvimo, bet ir dėl tam tikros paslapties – Dainai Bosai prisėdus prie stalelio, suknelės kutai erotiškai apnuogindavo jos kojas aukščiau kelių.





Viena vakaro vedėjų Jurgita Jurkutė kelis kartus keitė sukneles. Pasipuošusi sidabrine suknele, nusėta žvyneliais, ji turėjo priversti smarkiau plakti ne tik jos partnerio Vytauto Šapranausko bei širdies draugo Ryčio Širvaičio širdis – ko gero, visi televizijos žiūrovai, stebėję grandiozinę fiestą, pripažino, jog J.Jurkutė atrodo fantastiškai.






Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, išsinėrusi iš savo kosminės suknelės, kurią apsivilkusi pasirodė scenoje, jau nebepriminė ateivės, tačiau pasipuošusi efektinga palaidine ir trumpu sijonėliu atrodė kerinčiai.






Kristina Ivanova taip pat kelis kartus pirmadienio vakarą keitė savo drabužius ir kiekvieną kartą atrodė ypatingai gundanti.








Iš savo pamėgtų džinsų bei ilgų suknelių pagaliau išsiropštė ir Elena Puidokaitė-Atlanta. Pasirinkusi mini stilių ir pasidariusi efektingą šukuoseną, Atanta vėl priminė tą pačią pašėlusią merginą, kurios dainos prieš dešimt metų neiškrisdavo iš topų.






Vilijos Pilibaitytės-Mios suknelė, kuri lyg ir turėjo priminti krepšinio tinklą (ir matyt jame spurdanti oranžinį kamuolį), jau sulaukė žiniasklaidos dėmesio dėl dizainerių klaidos, pasiuvusių kiek per trumpą suknelę. Tačiau fantastiškos šukuosenos ir kelnaites atidengiančios suknelės lydinys lyg bites prie medaus prie Mios traukė fotografus.






Agnė Armoškaitė šį kartą pasirinko klasikinį juodos-spalvos drabužių derinį ir neapsiriko: retas vyras pražingsniuodavo pro naujosios TV3 laidos „Ką manai?“ vedėją į ją neatsigręždavęs.





Vieno glamūrinio žurnalo tituluota „Viršelio mergina“ Agnė Jagelavičiūtė šį kartą pasirinko gelsvos spalvos santūrų kostiumėlį, prie kurio priderino stiklo kamuoliukais papuoštus aukštakulnius.






„Studijos PIX“ direktorė Eglė Žiūkaitė pasipuošė ilga šviesių spalvų suknele. Netikėtai pūstelėjęs vėjas apnuogino efektingas E.Žiūkienės kojas, taip jos stiliui suteikdamas netikėto seksualaus šarmo.






Asta Valentaitė tradiciškai vengė radikalių sprendimų ir pasipuošė garantuotą sėkmę stilingiausiųjų rinkimuose atnešiančia balta suknele.





Eirida Daukšienė pirmenybę atidavė kreminei spalvai – pasipuoši tokios spalvos suknelė ponia Eirida nors ir atrodė gana santūriai, tačiau įspūdingai.





Įspūdingų kūno formų Džiuljeta Rainytė pasipuošė balta ilga suknele, kuri puikiai paryškino jos moteriškus privalumus.





Taip pat balta, tik kiek trumpesne ir atviresne suknele pasipuošė ir Ineta Stasiulytė. Jai didelę dozę žavesio pridėjo ir gražuolis mylimasis Deividas Meškauskas, viso vakaro metu atidžiai globojęs Inetą.





Svajingu romantišku stiliumi pasižymėjo Justina Ragauskaitė. Tamsią suknelę pasirinkusi Justina atrodė pritrenkiančiai, o jos pasirinktam stiliui spalvingumo suteikė ne tik kelios šviesesnės suknelės detalės, bet ir gilus, filosofiškas merginos žvilgsnis.





Beata Nicholson, šventiniam vakarui pasipuošusi gėlėmis išmarginta suknele, atrodė lyg tikras jaukumo, gėrio ir namų šilumos įsikūnijimas.






Asta Baukutė savo aprangos stiliumi – juodomis kelnėmis, juodu švarku bei balta palaidine lyg ir niekuo neišsiskyrė iš vakarėlio damų, tačiau jai nemažai dėmesio skyrė pripažintas Lietuvos mados autoritetas Juozas Statkevičius, kuris, rodos, ypač džiaugėsi susitikęs su skandalingąja Seimo nare.






TV3 vakarėlio akimirkos: