Dviejų jaunų žmonių draugystė, prasidėjusi praėjusių metų pavasarį, sulig kiekviena diena įgaudavo vis didesnį pagreitį – vos po pora mėnesių trukusios pažinties įsimylėjėliai jau kartu tyrinėjo meilės miestą Paryžių, kuriame E. Norkevičius ir pasipiršo mylimajai.

Apie tai, kokį dėmesį savo išrinktajai rodo verslininkas, pramogų pasaulyje net sklandė legendos – panašu, kad jokia kita dainininkė iš būsimojo vyro nesulaukė tiek daug dėmesio ir šilumos.

O dar viena originali meilės įrodymo detalė galėtų papuošti Lietuvos pramogų pasaulio atstovų vestuvių aukso fondą. Likus kelioms valandoms iki vestuvių ceremonijos pradžios Liepa Mondeikaitė savo paskyroje socialiniame tinkle pasidalino nuotaikinga nuotrauka. Joje – Liepos vestuvinių drabužių ansamblio batelis, ant kurio pado Evaldas besijaudinančiai nuotaikai brūkštelėjo: „Labai tave myliu! Nesinervuok! Viskas bus puikiai!”.

„Nepaliauji džiuginti ir stebinti! Ačiū tau!“, - savo mylimajam, o dabar jau ir oficialiam vyrui, socialiniame tinkle dėkojo Liepa.

Liepos Mondeikaitės batelis. Facebook.com nuotr.

Išsamų reportažą ir milžinišką fotogaleriją iš Liepos Mondeikaitės ir Evaldo Norkevičiaus vestuvių rasite čia.