Kino žvaigždė prisipažino, kad jaunystėje seksualinis gyvenimas jai nebuvo teikiantis ypatingą pasitenkinimą, nes aktorė daugiau dėmesio skirdavo savo seksualiai išvaizdai, nei miegamojo malonumams.

Romantinėje komedijoje „Seksas ir miestas“ Cattrall, vaidina nepasotinamą vyrų medžiotoją Samantą, kuri, palikusi Niujorką, išvyksta ieškoti laimės į Los Andželą paskui karjeros laipteliais kopiantį draugą aktorių Smitą.

Aktorė įsitikinusi, kad puikiai atrodantys žmonės nesipuikuoja geru seksu. „Iš įspūdingai atrodančių partnerių visi tikisi puikaus sekso. Bet tai netiesa. Prieš kameras aš visada atrodžiau seksualiai, bet nesimėgavau geru seksu“, - britų „Cosmopolitan“ žurnalui prisipažino „Sekso ir miesto“ žvaigždė Kim Cattrall. „Su metais šitie dalykai teikia daugiau malonumo. Sulaukus penkiasdešimties jaučiuosi erotiškesnė nei būdama keturiasdešimties. Patirtis ir pasitikėjimas savimi žmogui suteikia seksualumo ir nuovokumo“.

Prieš keturis metus kultinis televizijos serialas „Seksas ir miestas“ atsisveikino su savo televizijos gerbėjais. Tačiau moterų širdis užkariavusio serialo herojės Kerė, Samanta, Miranda ir Šarlotė sugrįžta į didžiuosius kino ekranus. Stilingosios herojės netrukus žiūrovus džiugins savo išskirtiniu stiliumi ir žavesiu pilnametražėje „Sekso ir miesto“ juostoje, kuri Lietuvos kino teatruose pasirodys birželio 6 d.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją