Kalbos apie D. Zvonkų prasidėjo po laidos vedėjo Rolando Mackevičiaus klausimo, ar Katažina savo dainas rašo pati. „Aš nerašau, mano vyras man rašo – bet ne iš gero gyvenimo...“ – nusijuokė atlikėja. Radistas R. Mackevičius nepraleido progos inscenizuoti vakaro Zvonkų namuose – jis juokais pavaizdavo, kaip Katažina vakare pavargusį D. Zvonkų jėga išvaro į studiją rašyti jai dainų.

„O kaip tu manei, kodėl mano vyrą kas savaitę naktimis stabdo policija?“ - palingavo galvą K. Zvonkuvienė. „Man dabar bent jau aišku, kodėl jis visada atrodo toks liūdnas ir santūrus“, - atsakė R. Mackevičius, čia pat suvaidinęs susikuklinusį D. Zvonkų.

D. Zvonkus laidoje buvo prisimintas ir vėliau, sprendžiant klausimą, ką žmonės pasiima į lovą. Spėjusi, kad tai turėtų būti kava, Katažina paaiškino savo atsakymą, kuris ne vienai moteriai turėtų sukelti nemažai pavydo. „Mano vyras vis dar nešioja man kavą į lovą. Kažin, gal ir po dvidešimties metų tebenešios, - šyptelėjo K. Zvonkuvienė. - O dar kartais ir pusryčius man padaro!”. Tiesa, R. Mackevičius buvo įsitikinęs, kad viso to K. Zvonkuvienė pasiekia tik odinio botago pagalba.