Trečiadienį rodytame šou televizijos žiūrovams buvo pristatytas naujasis Kauno milijonieriaus Ugniaus Kiguolio pirkinys – garsusis Lentvario dvaras, anksčiau priklausęs statybų magnatui Laimučiui Pinkevičiui.

„Kaip naujasis dvarininkas įsikūręs viduje mes dar nežinome. Nuvykome pažiūrėti, kaip jis ten gyvena. Pono Kiguolio interjerą pristato jo tarnai“, - prieš siužetą J. Jankevičius, sunkiai tramdydamas šypseną, intrigavo žiūrovus.

Nežinia, kur buvo filmuojamas „interjeras“, tačiau įspūdis žiūrovams turėjo likti milžiniškas - „tarno“ aprodomas „interjeras“ priminė asocialaus gyventojo būstą.

Tačiau tai dar nebuvo pabaiga. „Nuoširdžiai manau, kad šitas dvaras kuo puikiausiai atspindi mūsų milijonieriaus asmenybę. Iš išorės tai yra ištaiginga pilis, o iš vidaus...Na, vis gi „TV pagalbos“ iš žmogaus neištrauksi“, - U. Kiguoliui įgėlė J. Jankevičius, greičiausiai „TV pagalbą“ tapatindamas su šioje laidoje neretai rodomais siužetais iš ne ypač gera reputacija galinčių pasigirti periferijos gyventojų nūdienos.

Druskos pabėrė ir Mindaugas Stasiulis. „Man ypač dušinėje patiko kažkas vaikštantis – ten kartais ne Monika?“, - tokia M. Stasiulio replika gerokai prajuokino studijoje susirinkusius žiūrovus.

Naujuoju dvarininku pakrikštytas Ugnius Kiguolis savo požiūrį į šiuos juokelius išreiškė įrašu socialinio tinklo paskyroje. „Skubiai reikalinga pagalba!!! Radau Justino Jankevičiaus pagarbos likučius, gal kas galėtų perduoti? Gal „TV pagalba“ galėtų nuvežti?“, - brūkštelėjo U. Kiguolis.