Išvaizdi šviesiaplaukė, kuri be solinės karjeros dar dalyvauja ir nuolat akylai stebimų seksualiųjų „Naujųjų pupyčių“ veikloje, šiemetinėje atrankoje stebina ne tik savo balso tembru, dar labiau pasitikinčia laikysena scenoje, bet ir įvaizdžiu.

Anksčiau pirmenybę teikdavusi pabrėžtinai seksualioms suknelėms, dabar gi Neringa vis dažniau atiduoda pirmenybę subtiliam, rafinuotam seksualumui, iš kojų verčiančiam vyrus dar labiau nei pirmieji „pupyčių“ sceniniai kostiumai.

Pirmadienį vykusiame filmavime Neringa, vos pasirodžiusi ant scenos, iš karto užėmė kvapą publikai – tamsi, ilga, kūną aptempusi suknelė taip vykusiai konstravo su šviesiais atlikėjos plaukais ir jos dramatišku kūrinio atlikimu, jog, rodės, į dainą įsijaučia ne tik N. Šiaudikytė, bet ir visi salėje sėdėję žiūrovai.

O kai jai pasisukus šonu, stipriosios lyties atstovai išvydo efektingai apnuogintą nugarą, tapo aišku, kad toks Neringos įvaizdis vertas dešimt balų. Tai paliudijo ir vertinimo komisijoje buvusio Dariaus Užkuraičio žodžiai – žadą po N. Šiaudikytės pasirodymo atgavęs muzikologas šypsodamasis pastebėjo, jog vilkėdama tokią suknelę Neringa galėjo ir nedainuoti.