N. Bunkė savo karjerą pradėjo merginų muzikos grupėje „Yva“ ir tapo nepakeičiama jos lydere. Tuo metu stipriosios lyties atstovai tiesiog eidavo iš proto, kai ją išvysdavo ant scenos.
Liekna figūra, dailios ir ilgos kojos, iškilūs apvalumai bei nepaprastai gražūs veido bruožai iš karto prikaustė visų žvilgsnius. Tačiau praėjus ilgam laikui nuo jos karjeros pradžios ji tik dar labiau išgražėjo. Dabar dainininkė - tikra gracinga dama, kurios moteriškumui sunku prilygti.

Nepaisant nėštumo N. Bunkės figūra liko visiškai nepakitusi ir ji toliau kaitina vyrų žvilgsnius. Na, o po ilgo plaukų šukuosenų eksperimentavimo, dabar ji atrodo kur kas solidžiau ir skoningiau.

Pasikeitė ir jos aprangos stilius. Anksčiau ji mėgdavo itin ekstravagantiškus bei akį rėžiančius drabužius, o dabar gražuolė mieliau renkasi elegantiškus apdarus, kurie jai be galo tinka ir taip diktuoja puikų skonį aplinkiniams.

Portalas KLUBAS.LT pateikia nuotraukų galeriją, kurioje galite pamatyti, kaip Natalija iš mergaitiškos scenos dievaitės virto į tikrą elegantišką damą.