Likus kelioms dienoms iki oficialios premjeros (ji numatyta populiarios vaizdelių svetainės youtube.com kanale „Vevo“), buvo išplatinta vaizdo klipo ištrauka, kuri vėl sukėlė nemenką triukšmą žiniasklaidoje.

Po skandalingojo vaizdo klipo „Wrecking Ball“, kuriame Miley Cyrus nusifilmavo visiškai nuoga, rodos, jau niekas nebūtų galėjęs nustebinti pramoginės žiniasklaidos. Ir vis dėlto jaunajai, vos 21 metų amerikietei pavyko vėl sukelti šurmulį.

Kaip įprasta šou versle, likus keliolikai valandų iki premjeros, vaizdo klipas „nutekėjo“, ir nors buvo operatyviai išimtas iš youtube.com, spėjo pasklisti kituose vaizdelių peržiūrų portaluose ir jau šimtai tūkstančių Miley Cyrus gerbėjų galėjo išvysti, ką naujame vaizdo klipe išdarinėja jų dievaitė.

Miley Cyrus dviračio nusprendė neišradinėti, tad vaizdo klipe „Adore You“ vėl perteikiama sekso ir meilės tema. Tiesa, šį kartą dainininkė vartosi ant antklodžių vilkėdama tik nude spalvos apatinius, liesdama savo kūną ir net kišdama rankas į kelnaites. Finalinės scenos nufilmuotos vonioje, kurioje gipiūrinę suknelę vilkinti dainininkė mirksta putose ir atrodo ypač gundančiai.