Penktadienį mergina užsuko į gimtadienį šventusį sostinės klubą „Mojo Lounge“. Trumpą nude atspalvio suknelę, efektingai apnuoginančią nugarą, vilkinti mergina, vos pasirodžiusi klube akimirksniu į save atkreipė čia buvusių fotoreporterių dėmesį. Prieš tai į klubą buvo užsukęs Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis, apie kurio paslaptingą draugystę su socialinio tinklo princese prieš metus itin gausiai rašė populiarūs tinklapiai, tad fotografai tikėjosi, jog pavyks užfiksuoti keletą įdomių kadrų.

Deja, nei U. Kiguolis, nei M. Šalčiūtė jiems peno nedavė – jiedu tik šaltai pasisveikino ir paskui visą vakarą linksminosi su savo kompanijomis.

Šeštadienio vakarą Monika vėl išsiruošė į madingą sostinės klubą – šį kartą juo tapo gražiausių merginų traukos centru vadinama „Pantera“. M. Šalčiūtė, kuri dar visai neseniai gyrėsi uždirbanti didžiulius pinigus, savo drabužinėje turi begalę suknelių, kurias mielai demonstruoja savo paskyros lankytojams, tačiau šį kartą linksmybėms vėl pasirinko nude atspalvio suknelę – tą pačią, su kuria viešėjo penktadienį surengtame „Mojo Lounge“ klubo gimtadienyje.

Žinoma, kaip ir penktadienį, taip ir šeštadienį Monika atrodė nuostabiai ir kaip magnetas traukė klubinėtojų žvilgsnius.