Situacija prasidėjo išjungus kameras, kol į studiją buvo nešamos žaidimui reikalingos užuominos. Viena jų – šalmas su prie jo pritvirtintomis šakomis – pradžioje kiek suglumino M. Stonkų, tačiau N. Bunkė turėjo paaiškinimą. „Tavo žmona savaitgalį buvo išėjus pasivaikščioti, ir va likai su ragais“, - šūktelėjo ji M. Stonkui. „Mano žmona, miela ponia, yra ne jūsų stiliaus“, - atšovė jai laidos vedėjas, tačiau tai dar buvo ne viskas.

Laidos pabaigoje M. Stonkus pristatė specialų prizą radistų komandoje žaidusiai N. Bunkei – atlikėjai jis padovanojo pliušinę vienaragio galvą ant lazdos. „Natalija Bunkė bandė įstatyti ragus man, todėl aš dabar įstatysiu jai“, - paaiškino jis, įteikdamas prizą. Apžiūrėjusi dovaną, atlikėja ir vėl vos per porą akimirkų sugalvojo, kaip situaciją išspręsti gražiai.

„Aš žinau, kas su juo tikrai bus laimingas. Eikš, pasiimk savo prizą“, - šūktelėjo ji, žvelgdama už kamerų. Pašauktas į filmavimo aikštelę įbėgo N. Bunkės sūnus Kristupas, kartu atvykęs į laidos filmavimą.