„Nebijosiu kritikų ir pripažinsiu, kad esu šiek tiek išprotėjusi dėl tatuiruočių. Dabar nusprendžiau jomis papuošti visą savo nugarą. Neslėpsiu, skausmui esu pakanti, tačiau atliekant tokią didelę tatuiruotę, kelis kartus maniau, kad nualpsiu. Skausmas buvo milžiniškas, tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius“, – įspūdžiais spaudos pranešime dalinasi J. Globienė.

Pirmąją savo tatuiruotę lietuviškoji Kim Kardashian pasidarė vos keturiolikos, slapta nuo tėvų. Pasak žinomos moters, būtent tuomet ji ir įgijo lengvą priklausomybę kūno piešiniams.

Dabar dėl savo grožio procedūrų ir plastinių kūno operacijų lyginama su garsiąja Kim Kardashian, J. Globienė tikina esanti net įdomesnė už užsienio įžymybę: „Tikrai manau, kad ne tik mano asmenybės, bet ir dailių kūno piešinių Kim man pavydėtų. Visai netolimoje ateityje ketinu dar kartą pasitobulinti savo užpakaliuką. Tačiau kol niekas tiksliai nesuplanuota, per daug atvirauti nenorėčiau.“

Justina Globienė dėl savo išskirtinumo visai neseniai buvo pakviesta tapti modeliu garsiame „The Great British Tattoo Show“ renginyje.

JustINKa tikina likusi nustebusi, kiek žmonių norėjo kartu nusifotografuoti šalia jos ir jos tatuiruočių meistro: „Tatuiruotę kelias valandas man darė mano vienas mylimiausių tatuiruočių meistrų – Žydrūnas Vainauskas. Jis pasiūlė man keletą idėjų, kurios visiškai atspindėjo mane. O kai piešiniai atsidūrė ant mano kūno, renginyje atsirado eilės norinčių kartu nusifotografuoti, visi žavėjosi atliktu darbu. Žydrūnu galiu pasitikėti aklai – jis savo srities profesionalas. O vos įsidėjusi savo nuotrauką į socialinius tinklus iškart sulaukiau krūvos žinučių su įvairiausiais klausimais. Man patinka stebinti aplinkinius savo pokyčiais, tad pažadu, kad tai nepaskutinis kartas“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)