Amerikiečių žiniasklaida praneša, kad 35 metų krepšininkas kelias dienas linksminosi „Meilės rančoje“, esančioje už 80 kilometrų nuo Las Vegaso. Rašoma, kad krepšininkas narkotikų nevartojo, tačiau nuotaiką bandė praskaidrinti alkoholiniais gėrimais ir iš žolelių pagaminta „Viagra“.

Kai kurie portalai praneša, jog iki tol viešnamyje nerūpestingai pramogavęs krepšininkas visiškai pasikeitė sulaukęs skambučio – kol kas nenustatytas asmuo esą jam pranešė, kad netrukus pasirodysiančioje naujoje populiaraus realybės šou „Keeping up with the Kardashians“ serijoje jis bus parodytas ne iš pačios šviesiausios pusės.

Likimas Lamarui Odomui negailėjo skaudžių smūgių – jo tėvas įjunko į heroiną, o motina mirė nuo vėžio kuomet berniukui buvo dvylika metų. Bręstantį paauglį augino močiutė, o tikra atgaiva Lamarui tapo krepšinio aikštelė.

1999 metais jis debiutavo NBA lygoje, o po dešimties metų džiaugėsi pirmuoju aukso žiedu, iškovotu kartu su Los Andželo „Lakers“. Po metų šiai komandai pavyko apginti čempionų titulą. Pergalės džiaugsmas leido nors kiek atsigauti po dar vieno likimo smūgio, patirto 2006 metais, kuomet mirė vos šešių mėnesių sulaukęs jo jauniausias sūnelis Jaydenas (buvusi draugė Liza Morales krepšininkui padovanojo dar dvi atžalas).

Tuo auksiniu NBA laikotarpiu Lamaro Odomo gyvenime atsirado garsiojo Kardashianų klano atstovė – Kim Kardashian sesuo Khloe.

2009 metų rugsėjį pora trankiai atšventė vestuves. Lomarui Odomui vis labiau grimztant į glamūrinį pasaulį, ėmė prastėti jo rezultatai krepšinio aikštelėje ir 2011 metais jis buvo išmainytas.

Santuoka su Khloe Kardashian truko ketverius metus – pora skirtingais kelias pasuko 2013 metais, o šių metų liepą skyrybų byloje buvo sudėti paskutiniai taškai.