Amerikiečių popkultūros žurnalo „Complex“ rugpjūčio mėnesio numerio viršelio herojė Khloe Kardashian nustebino ne tik gana pikantiška fotosesija, publikuojama šio leidinio puslapiuose, bet ir netikėtais paatviravimais.

Leidinio reporteriams pasmalsavus, kaip Khloe Kardashian mamai, 59 metų verslininkei Kris Jenner, metų pradžioje oficialiai išsiskyrusiai su antruoju vyru Bruce'u Jenneru (po skyrybų praėjus keliams mėnesiams jis pakeitė lytį ir tapo Caitlyn Jenner) sekasi kurti santykius su 25 metais jaunesniu naujuoju draugu Corey Gamble, jos dukrelė nė nebandė slapukauti – priešingai, pažėrė tokių paatviravimų, jog greičiausiai teko raudonuoti ne tik reporteriams, bet ir žurnalo skaitytojams.

Khloe Kardashian žurnalo "Complex" viršelyje. Vida Press nuotr.

„Kartą mes su Kim užsukome pas mamą į svečius ir užėję į namą išgirdome, kaip ji užsiiminėja laukiniu seksu. Per visą namą sklido riksmai, pliaukšėjimai ir lovūgalio smūgiai į sieną. Vėliau jie trumpam nutilo, o po to prasidėjo antras raundas. Mes su Kim buvome šokiruotos“, - žurnalui „Complex“ pasakojo Khloe Kardashian.

31 metų Khloe Kardashian prisipažino, jog tai nebuvo pirmas atvejis, kuomet ji užklupo savo motiną intymioje situacijoje. Dar vaikystėje ji atsitiktinai tapo Kris Jenner ir tuometinio jos vyro Bruce'o Jennero intymios scenos liudininke. „Žaidžiau kambaryje ir pasislėpiau po lova – kaip tik tuo metu, kai jie netikėtai užėjo į kambarį ir ėmė mylėtis. Man teko laukti, kada jie pabaigs“, - amerikiečių žurnalui „Complex“ pasakojo Khloe Kardashian.