Bet nors iki tokių žvaigždžių užmojų jai dar toloka, atsispirti pagundai įsigyti paplūdimio drabužėlių Ingrida negali net žiemą.

Moteris pripažįsta, kad išsirinkti tinkantį ir patinkantį bikinį sunku ne tik dėl figūros, bet ir todėl, kad labai sunku nuspręsti, kurį iš patikusių kostiumėlių pirkti. „Nors labai nemėgstu matuotis, naują maudymosi kostiumėlį renkuosi kantriai, kartais suskumbu į parduotuvę dar žiemą ar ankstyvą pavasarį, kol yra įvairesnių dydžių. Susinešu į matavimosi kabiną visus man į akį kritusius variantus ir kombinuoju“, – pasakoja I. Martinkėnaitė.

Kas renkantis bikinį sunkiausia?

Mūsų parduotuvėse, ypač tose, kur prekiaujama vardiniais garsių firmų maudymosi kostiumėliais, jų neiškomplektuoja, dėl to kartais net patikusio kostiumėlio negaliu nusipirkti – jei viršutinė dalis gera, apatinė dažniausiai būna gerokai per didelė.

Ką tuomet darai?

Tiesiog jo neperku ir ieškau naujo.

Tačiau sprendimo pasididinti krūtinę nesigaili?

O kodėl turėčiau gailėtis? Žinoma, kad nesigailiu! Tokia labiau sau patinku ir gyventi man dabar lengviau.

Ar prieš maudymosi kostiumėlių sezoną imi labiau rūpintis figūra? O gal nesuki galvos dėl papildomų kilogramų?

Visus metus dėl to suku galvą! Nuolat turiu save riboti, negaliu bet ko valgyti. Mano apetitas žvėriškas. Jeigu valgyčiau tiek, kiek noriu, su maudymosi kostiumėliu atrodyčiau nekaip (juokiasi). Man lengviau nepriaugti svorio, negu po to bandyti jį numesti. Galbūt esu bevalė, tačiau negaliu laikytis jokių dietų. Jeigu ko nors negalima valgyti, aš būtinai tik to ir norėsiu! Todėl leidžiu sau valgyti viską, ko noriu, tačiau atsisakau užkandžiavimų vakare. Man svarbiausia, kad gerai jausčiausi, kad atsikėlusi ryte ir pažiūrėjusi į veidrodį pati sau patikčiau.

Ar dabar sau patinki?

Po gimdymo vis ketinu susiimti ir pradėti vaikščioti į sporto salę. Tačiau kol kas niekaip nepavyksta. Kiekvieną laisvą akimirką norisi praleisti su dukra. Galbūt, kai Marija ūgtelės, sportuosime drauge. O kol kas aktyviai judu lakstydama paskui vaiką (juokiasi).

Daugiau – šios savaitės žurnale “Klubas”.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją