Bus ir ašarų, ir juoko, ir vaidybos. Merginos, įsitaisiusios vyrų kėdėse, puikiai įsijaus į kritikų vaidmenį, o štai vyrai nepamirš merginoms būdingų būdo bruožų. Gediminas Jaunius užėmęs Violetos Tarasovienės kėdę prabils apie šeimą.„Šioje kėdėje tiek įsėdėjo Violeta, kad dabar man norisi kalbėti tik apie šeimą“, – šypsosis Gediminas.

Kol studijos svečiai kvatos, vyrai nepamirš, kieno kėdėse jie atsidūrė, ir iškart moterims bandys parodyti, kaip jos atrodo kitų akimis.

Kai laidoje pagaliau bus paliesta intymi tema, aptartos kai kurių dalyvių pikantiškos istorijos, Gediminas skubės visus pertraukti.
„Aš atsiprašau, tačiau šita tema nenoriu kalbėti. Kodėl mes negalime vertinti pasiekimų scenoje. Ką veikia du žmonės namuose, čia yra tik jų reikalas“, – dalyvių diskusiją bandys nutraukti vyras, sukeldamas juoko bangą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją