Kokių tik istorijų nebuvo apie skandalais panorusią išgarsėti Kauno gražuolę, lietuviškąja Pamela Anderson save vadinančią E. Lisauskienę... Tai ji vairuodama neblaivi įkliūva policijos pareigūnams, tai pasakoja istorijas apie buvusį pirmąjį vyrą, kuris retkarčiais ją aplanko, o po sekso palieka 30 litų ir papildo šaldytuvą maistu, rašo žurnalas „Klubas“.

Tačiau tai dar ne viskas! Kauno pareigūnai skundėsi, kad dėl triukšmo ir orgijų Erikos namuose jų nuovadoje susikaupė keliasdešimt pareiškimų (už tai skirta 5 000 litų bauda), tačiau „daininykė“ visus policijos šaukimus atvykti ignoravo iki tol, kol vienos televizijos žurnalistai padėjo suorganizuoti pasalą. Oi, draikėsi Erika atgabenta į nuovadą: svaidėsi necenzūriniais žodžiais, o vienam pareigūnui net papuką parodyti siūlė!

Sunkiai liežuvį už dantų nulaikanti kaunietė ne kartą savo kolegą, „Dviratuko“ atlikėją Eugenijų Ostapenko viešai gėjumi pavadino. Eugenijus supyko, ir už savo žodžius Erikai dabar tenka atsakyti teisme. Tačiau jai, matyt, ant visko nusispjaut – ir ant teismo, ir ant to, kad E. Ostapenko 100 tūkstančių litų už moralinę žalą užsiprašė. Teismo procesas jau eina į pabaigą – kitą savaitę turėtų paaiškėti nuosprendis. Tačiau Erikutė nusprendė pažaisti Eugenijaus kortomis – už vienoje laidoje išsakytą „Dviratuko“ autoriaus komentarą „Rimti žmonės man papasakojo, kad ji Kaune pijokams už 30 litų čiulpia“ padavė jį į teismą ir paprašė 50 tūkstančių litų neturtinei žalai atlyginti. Maža to, dar Eugenijaus mamai ieškinį iškėlė, kuri toje pačioje laidoje, nusprendusi sūnelio garbę ir vyriškumą ginti, Eriką pavadino nesveika šmeižike, kuriai psichiatrijos ligoninėje gydytis reikia. Iš gero sūneliui norėjusios motinos Erika reikalauja tiek pat, kiek ir iš Eugenijaus – 50 tūkstančių. Matyt, panoro „išeiti“ ant nulio...

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją