Ir nors visų garsenybių tikslai buvo kilnūs, tačiau matyt ne visos suprato, kokio pobūdžio programoje dalyvauja.

Dalis per tiesioginį eterį pasirodžiusių įžymybių, žinodamos, kad šį kelias valandas trunkanti šou stebi tėvai su vaikais, pasistengė žiūrovų neprovokuoti savo įvaizdžiu ir rinkosi nuosaikų, gana santūrų sceninį stilių. Kita dalis gi šiame labdaros koncerte dainavusių žvaigždučių nusprendė sužaisti tradicine seksualumo korta.

Į „Eurovizijos“ pusfinalį nepatekusi Eglė Jakštytė matyt nusprendė, jog savo iš kojų verčiantį seksualų eurovizinį kostiumėlį gali pademonstruoti ir vaikams skirtame televizijos renginyje. Pilvuką ir kojas apnuoginantis kostiumėlis iš tiesų vizualiai atrodė nepriekaištingai, tačiau pamačiusi tiek televizijos studijoje įsitaisiusių vaikų, panašu, ir pati Eglė pasijuto kiek nejaukiai – plaukais ir kostiumėlio atlapais bandė pridengti žėrinčią baltą liemenėlę, kuri, beje, per „Eurovizijos“ repeticiją buvo iškrėtusi jai piktą pokštą ėmė į atsisegė.

Šį kartą panašios „avarijos“ pavyko išvengti, o mažieji klausytojai, girdėdami Eglės Jakštytės kūrinį, jį įvertino ypač gausiais aplodismentais ir dar kurį laiką nenorėjo paleisti – dainininkei teko išdalinti ne vieną parašą.