„Lygiai prieš tris savaites, dar būdamos Los Andžele, susipažinome su šia moterimi. Jos vardas Bai Ling ir ją galėjote matyti tokiuose filmuose kaip „Žvaigždžių karai“, „Dingę“, „Anna ir karalius“ arba „Taxi 3”. Nepatikėsite, bet šiandien ji švenčia savo gimtadienį. Ne trisdešimtą, ne keturiasdešimtą, o 49! Skandalais nuklotas Bai Ling gyvenimas tikrai nekelia pavydo jausmo. Bet istorija – verta reportažo“, - savo paskyroje prieš kelias dienas brūkštelėjo Gintarė Gurevičiūtė, patalpinusi ir nuotrauką, kurioje laidos „Bus visko“ kūrėjos įsiamžino su Bai Ling.

iš kairės į dešinę): Gintarė Gurevičiūtė, Bai Ling ir Simona Albavičiūtė. facebook.com nuotr.

Panašu, kad po Gintarės Gurevičiūtės ir Simonos Albavičiūtės laidai duoto interviu Bai Ling populiarumas Lietuvoje smarkiai ūgtelės – mat moteris ne tik papasakojo savo sėkmės istorija, kaip iš drovios ir tylios Kinijos mergaitės tapo pasiturinčia Holivudo įžymybe, bet ir atskleidė paslaptį, kaip jai, kartais per naktį suvalgančiai visą dėžutę pyragaičių, pavyksta išsaugoti savo liauną ir jauną kūną. Pasak aktorės, vienas svarbiausių dalykų, padedančių išsaugoti puikias kūno linijas – ne dietos, o švarios mintys galvoje.

Aktorė, kuri mėgsta provokuoti savo „labiau nuoga nei apsirengusi“ įvaizdžiu, net ir sulaukusi 49-ojo gimtadienio vis dar mėgsta demonstruoti savo apnuogintą kūną – tuo galima įsitikinti pasižiūrėjus į nuotraukas, kuriose ji įamžinta mininti savo 49-ąjį gimtadienį bei pažyminti juostos „Samurai Cop 2: Deadly Vengeance”, kur ir jai teko atlikti vaidmenį, pasirodymą.