Naujuoju Amerikos klubinėtojų stiliaus hitu (o gal greičiau – anthitu) tapo draugyste su reperiu Tyga pagarsėjęs modelis ir verslininkė Blac Chyna (2012 metais įsimylėjėlių pora susilaukė sūnelio, tačiau po trejų metu Tyga, susižavėjęs Kardashianų šeimos atžala Kylie Jenner, išsiskyrė su savo sužadėtine ir vaiko motina).

Pastaruoju metu 27 metų Blac Chyna, rodos, kariauja nepaskelbta karą su beveik dešimčia metų jaunesne Kylie Jenner – abi moterys mėgsta ekstravagantišką stilių bei žiniasklaidos dėmesį. Naujausiame dvikovos raunde Blac Chyna, panašu, sugebėjo įveikti varžovę: įspūdingo sudėjimo moters, išsiruošusios pasilinksminti į populiarų Vakarų Holivudo klubą, stiliukas neliko nepastebėtas paparacių.

Mėlynu peruku galvą pasipuošusi Blac Chyna, įšokusi į vos jos užpakaliuką talpinančias baltas suplėšytas kelnes, iš tiesų traukė akį, o kai ji pabandė užsiropšti ant balto BMW, tapo aišku, kad apie jos nuotykius rašys visa pramoginė žiniasklaida – ne taip jau dažnai galima išvysti tokius pikantiškus vaizdelius.