Turtuolis V. Ivanovas su 37-eriais metais jaunesne mylimąja kartu negyvena jau kurį laiką. Kaip skelbiama Rusijos leidinio „Prospekt Mira“ publikacijoje, pora pradėjo susitikinėti, kai E. Adamenko buvo tik 14 metų.

Geriausi pasaulio kurortai, pasiplaukiojimai nuosavomis jachtomis, prabangiausi restoranai – dabar jau pavydėtina E. Adamenko praeitis.

Jauna mergina rusų žiniasklaidai guodėsi, kad santuoka su rusų turtuoliu pasaką priminė tik žvelgiant iš šono – neva už uždarų namų durų jis nevengdavo smurtauti.

Jauna mergina tikino, kad po vieno iš kivirčų pratrūkęs vyras talžė ją taip stipriai, kad E. Adamenko teko praleisti naktį ligoninėje. Po šio įvykio E. Adamenko kreipėsi į policijos pareigūnus.

Tačiau pats V. Ivanovas atmeta bet kokius kaltinimus šia tema, buvusią mylimąja vadindamas „ne visai normaliu žmogumi“.

„Tai, kuo ji mane kaltina – visiškas melas. Šis melas gali atsisukti prieš ją pačią“, – sakė V. Ivanovas ir pridūrė, kad Elizaveta vartoja gydytojo jai paskirtus stiprius psichotropinius vaistus, padedančius kovoti su agresijos priepuoliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)